2011. február 28., hétfő

A királyi ház titkai (Dong Yi) - új dél-korai sorozat

Imádom a dél-koreai sorozatokat. 
Kétszer végignéztem a Palota ékkövét, a Silla királyság ékköve is szerettem és az MTV jóvoltából ma újabb ázsiai, kosztümös varázslat indul. Már nagyon várom. (MTV1, 18:20, ismétlés MTV2 0:00)


A film történetének ismertetése a Port.hu alapján: A történet Szuk-dzsong király uralkodásának 7. évében, 1681-ben kezdődik, amikor az alacsony sorban élő boncsegéd okos és szép lánya, Dong-i egy holttestet talál. A halott egy magas rangú úr, nem egyedüli áldozata a királyi udvarban történő intrikáknak. A különböző érdekszövetségek szinte nyíltan csapnak össze a hatalomért, félrevezetve a királyt, és becsületes tanácsadóit. A szegényeket egyedül a Penge Szövetség védelmezi, amelyet - az ármánykodásoknak köszönhetően - bűnbakként kezelnek a hatalmaskodók. 
Így Dong-i hamarosan elveszti családját, de nem feledkezik meg édesapjának tett utolsó ígéretéről, és kideríti az igazságot, tisztára mossa édesapja és testvére nevét. Mindeközben felnőtt hölgyként szépségének és eszének köszönhetően képes a legnagyobb magasságokba emelkedni a királyi udvarban, ahol a mindennapos hatalmi harcok nemcsak izgalmassá, de olykor veszélyessé is teszik az életet.
Izgalmas, cselekményes, fordulatos és rendkívül látványos kosztümös sorozat, melyben a királyi család nő tagjainak életét is részletesebben megismerhetjük.


3 megjegyzés:

suck írta...

Nagyon jó a blogod.=>

Nia írta...

Köszönöm :)

Névtelen írta...

Hello Dear, are you really visiting this website on a regular basis,
if so then you will without doubt take pleasant experience.


my webpage ... someone like you