2010. augusztus 19., csütörtök

Scarlett vagy nem Scarlett, ez itt a kérdés

Gyönyörű nő, de valahogy egyre felismerhetetlenebb a sok retusálástól, pedig neki eléggé jellegzetes arca van. Ilyen alapon egy névtelen modellt is használhattak volna a Dolce&Gabbana kampányához.

2 megjegyzés:

bloodflower írta...

MÉg csak nyomokban sem hasonlít hozzá. Sokkal szélesebb a csípője, és a felkarja is vastagabb. És hát apufók arcról, meg a nem ennyire fent lévő arccsontról ne is beszéljünk. Olyna kár, hoyg már mindent photoshoppal kreálnak meg. Nemrég én is átestem egy ilyenen, amikor a barátnőm, az elkészített készített képeket manipulálta, pl. feljebb tette az orrom, leszedett oldalról meg a karomból 10 kilót. Nem én voltam, de jópofa volt. Iwiw-en meg valaki kommentelte, hoyg csinos. Azt, amelyik nem is én voltam. Olyan gyászos :-((



Bocsi h ilyen hosszú lett :-)

nia írta...

Nyugodan írj hosszan. :)))

Teljesn egyetértek... nagyon sok minden egy nagy átverés, mi meg rohanunk utána, hogy megfeleljünk a kreált elvárásoknak, amikor még legtöbbször azok sem felelnek meg neki, akikről mintázzák. Még akarok pár posztot ilyesmiről, mert ez engem érdekel... de egyenlőre alig van időm.